Gebroeders Blokland

Thema's

Onder thema’s vindt u een collectie van onderwerpen waar wij veel waarde aan hechten. Hier bieden we uitgebreide informatie over diverse thema's die ons werk en onze visie vertegenwoordigen. Van duurzaamheid tot klantgerichte aanpak en samen beter worden, ontdek hier hoe we bouwen aan de toekomst en wat ons drijft in ons dagelijkse werk.

Bijzonder Bouwen

Specialisten in het ontwikkelen, verkopen en bouwen van vastgoed zijn we, in alles wat we doen. Mensen maken het verschil, dát laten wij zien. Saamhorigheid en vertrouwen in elkaar, we stralen het uit naar de buitenwereld. Want bouwen aan een betere toekomst, dat doen we samen. 
Lees meer

Samen voor een duurzame toekomst

Duurzaam bouwen is de toekomst en dit sluit goed aan bij de ambitie van Gebroeders Blokland. Als familiebedrijf houden we namelijk altijd de volgende generaties in het oog. Zij verdienen een schonere en betere wereld. Onder andere het beperken van de CO2-uitstoot staat bij onze organisatie dan ook hoog op de agenda. Daarom gebruiken wij de CO2-prestatieladder van SKAO. En is er een gedetailleerd beleid uitgelijnd via onze duurzaamheidsagenda.
Lees meer

De klant centraal

Bij Gebroeders Blokland leggen we de lat hoog. Vanaf de eerste ontwerpen tot het laatste detail van de bouw en natuurlijk de nazorg. Dat merk je aan alles. We werken effectief en open samen. Met elkaar, onze partners en opdrachtgevers, maar ook met de toekomstige bewoners. Met een duidelijke visie op het totaalproduct gaan wij voor totale ontzorging. Kiest u voor Gebroeders Blokland, dan kunt u ervan uitgaan dat u als klant centraal staat.
Lees meer

De nieuwbouwwoningen van Gebroeders Blokland

Gebroeders Blokland ziet kansen, denkt mee en wijst de weg. Van ontwikkeling tot bouw en oplevering gaan we net een stapje verder voor onze partners. En daar rekenen we kopers ook toe. Samen gaan we voor een inspirerend, innovatief en duurzaam resultaat.
Lees meer

De kracht van ontwikkelen en bouwen binnen één bedrijf

Gebroeders Blokland combineert projectontwikkeling en bouw. Al 45 jaar lang. Juist in deze combinatie schuilt onze kracht. Als projectontwikkelaar en bouwer in één bieden wij kwalitatief hoogwaardige projecten en passende service voor onze klanten. Vanaf de prille beginfase van projectontwikkeling tot en met de oplevering en nazorg. Dankzij de samenwerking tussen onze ontwikkelteams en bouwteams kunnen wij effectieve keuzes maken en kopers ontzorgen van A tot Z.
Lees meer

Thuis in recreatievastgoed

Ons waterrijke land kent een bloeiende vrijetijdsindustrie. En de vraag naar kwalitatieve recreatievoorzieningen op bijzondere locaties blijft de komende jaren groeien. Het is dus maar goed dat Gebroeders Blokland thuis is in het ontwikkelen en bouwen van recreatieve verblijfsprojecten die aanspreken en verkopen.
Lees meer

Elke dag beter

Bij Gebroeders Blokland staat de ontwikkeling van het bedrijf centraal. Of het nu gaat om de ontwikkeling van onze bedrijfsstrategie, onze medewerkers of door nieuwe technologieën te implementeren. Zo worden we elke dag beter.
Lees meer

Wonen met zorg

De vergrijzing van ons land zet door, en ouderen stellen andere eisen aan wonen en zorg. Velen hebben de wens langer zelfstandig te blijven wonen, maar dan wel met zorg onder handbereik. Wij brengen deze wensen samen met het aanbod van zorgpartijen in een effectief en exploitabel woon- en/of zorgcomplex. Samen met onze partners zoeken we naar slimme oplossingen en creëren we ruimten waar het fijn wonen voor de bewoner én fijn werken is voor de zorgmedewerker.
Lees meer

Samenwerken binnen de branche

  • nieuwbouw.nl
  • bouwmensen.nl
  • bouwendnederland.nl
  • woningbouwersnl
  • welke nog meer?
Lees meer

Kwaliteit, gezondheid en veiligheid voorop

Binnen onze ontwikkel- en bouwprocessen staan kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu voorop. Kwaliteit in de uitvoer borgen we door samen te werken met betrouwbare, vaak lokale, partners en onderaannemers. We werken met bouwteams, om kennis en expertise te bundelen en de communicatie te stroomlijnen.
Lees meer

Inspiratiecentrum

Bij het kopen van een huis heeft u heel wat te kiezen. Niet alleen welke woning, maar ook de afwerking ervan. Om al die keuzes concreter en leuker te maken, heeft Gebroeders Blokland het Inspiratiecentrum ingericht. Kopers zien hier precies waar zij voor tekenen: niet zomaar een overeenkomst, maar wooncomfort en tastbare techniek. En vooral: beleving!
Lees meer