Gebroeders Blokland

De klant centraal

Bij Gebroeders Blokland leggen we de lat hoog. Vanaf de eerste ontwerpen tot het laatste detail van de bouw en natuurlijk de nazorg. Dat merk je aan alles. We werken effectief en open samen. Met elkaar, onze partners en opdrachtgevers, maar ook met de toekomstige bewoners. Met een duidelijke visie op het totaalproduct gaan wij voor totale ontzorging. Kiest u voor Gebroeders Blokland, dan kunt u ervan uitgaan dat u als klant centraal staat.

Een ideale balans

Gebroeders Blokland streeft altijd naar de ideale balans. Ook bij het ontwikkelen van woningbouw-locaties. We kijken naar de ambities van de opdrachtgever(s), de mogelijkheden van de locatie en de behoeften van toekomstige bewoners. En vooral: wij zijn in staat koperswensen te achterhalen en waar te maken. We doen uitgebreid onderzoek, bieden inspraakavonden aan en zijn transparant in wat we doen. Zo bieden we een product op maat en een efficiënt ingericht bouw- en verkoopproces. We werken met betrouwbare partners die onze focus op kwaliteit delen. Daardoor zijn verschillende disciplines binnen een bouwteam optimaal op elkaar ingespeeld. Zo vinden we de juiste modus voor elk project.

Van alle markten thuis

Gebroeders Blokland bouwt aan de droom van de klant, hoe die droom er ook uitziet. Hier zijn we van alle markten thuis. Ons geheim? We zijn al in een vroeg stadium betrokken, van ontwikkeling, tot verkoop en bouw. Maar nog belangrijker: we bundelen onze krachten en doen het samen. En dat zie je terug in onze kwaliteit. We kijken goed naar trends en behoeftes in de markt. Die vertalen we voor de toekomstige bewoners naar een compleet woonconcept met passende beleving. Ontwikkelen doen we vanuit slimme, efficiëntie standaardoplossingen. Maar ook een complex en op maat ontwikkeld gebouw op een lastige locatie gaan we niet uit de weg.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Kopen zonder risico

We vinden het heel belangrijk dat kopers op voorhand weten waar ze op kunnen rekenen. De droom alvast tot leven zien komen. Online hebben we de woningconfigurator, in Hardinxveld-Giessendam hebben we het inspiratiecentrum gebouwd. Kopers kunnen eerst virtueel hun woning zien en naar wens aanpassen. Vervolgens ontmoeten wij hen graag in het inspiratiecentrum. Daar tonen we hoe de materialen er in het echt uitzien. Ook is er ruimte voor een gesprek met de klantadviseur waarin we toekomstige bewoners helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zo bieden we klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om samen met een binnenhuisarchitect een compleet inrichtings- en afwerkingsplan op te stellen. Die persoonlijke aandacht maakt ons speciaal. En om een goede afbouwgarantie te kunnen bieden, zijn wij al jaren aangesloten bij Woningborg. Kopen zonder risico noemen we dat. 


Gebroeders Blokland hield ons met een nieuwsbrief op de hoogte van de voorderingen. Leuk om te volgen. De communicatie was sowieso heel duidelijk

Tevreden kopers uit Roos 2.0