Gebroeders Blokland

Vacatures

Jij werkt voor Gebroeders Blokland en Gebroeders Blokland  werkt voor jou.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: niet iedereen past bij Gebroeders Blokland. Hier beseffen we ons voor welke maatschappelijke uitdagingen we staan. Maar dat drijft ons juist. Want wie hier werkt, wil juist impact maken en een betere morgen achterlaten voor toekomstige generaties. Een uitdaging, maar daar deinzen we niet voor terug. En met daadkracht, goede samenwerking en volledige inzet komen we tot het best mogelijke eindresultaat. Klinkt dit als muziek in de oren?

Droombaan vinden

Of je nu ontwikkelaar, uitvoerder of werkvoorbereider bent: jouw droombaan vind je hoe dan ook bij Gebroeders Blokland. We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, een team aan bevlogen collega’s waar je op kunt bouwen en het nodige idealisme. Staat die ene vacature er niet tussen? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. Want niet geschoten is altijd mis.

Erkend leerbedrijf

Ben jij die idealist die zich wil inzetten voor een betere toekomst? En ben je op zoek naar een stageplaats waar je die ambitie kan verwezenlijken? Dan ben je bij ons op het goede adres! Als erkend leerbedrijf hebben wij regelmatig plaats voor enthousiaste stagiair(e)s. Stuur een e-mail met jouw motivatie naar werken@gebroedersblokland.nl. Laat ons dan ook gelijk weten wat voor soort stage je zoekt. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ontmoet het team

Alle medewerkers
René Biesheuvel Directeur Algemeen
René Sleeuwenhoek Directeur Ontwikkeling
Corsé van Rijn Directeur Bouw
Marijn Angenent Controller