Gebroeders Blokland

Ontwikkelen

Gebroeders Blokland is een bouwbedrijf en een projectontwikkelaar, en vice versa. Al meer dan 45 jaar ontwikkelen en bouwen wij vastgoed vanuit een solide klantgerichte visie op het gebied van wonen, zorg en recreëren. Als eigen project of in opdracht. Wij zijn actief in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland - een straal van circa 75 km rondom Hardinxveld-Giessendam.

Open, eerlijk en duidelijk


Bij Gebroeders Blokland vormt communicatie het fundament voor een vruchtbare en langdurige samenwerking met alle partijen die bij onze projecten betrokken zijn. Wij zijn open, eerlijk en duidelijk. We investeren in duurzame en vruchtbare samenwerkingen, gebaseerd op ervaring en vertrouwen. Kortom, we zijn een betrouwbare partner, ook financieel. 

Zeg je Gebroeders Blokland, dan zeg je ook betrokkenheid. Met daadkracht en korte lijnen zetten wij ons volledig in voor een optimaal resultaat. Maar daarbij houden we ook altijd rekening met anderen. En met de planeet. We letten op energiebesparing, gebruiken waar mogelijk natuurlijke materialen en integreren bijvoorbeeld nestkasten en groene daken in het ontwerp waar het kan. Zo bouwen we letterlijk en figuurlijk aan duurzaam succes. 

Samen in ontwikkeling en bouw

Wij bouwen onze ontwikkelingen zelf of met een van onze vaste partners. Dat betekent dat wij al in het ontwikkeltraject nadenken over de bouw van een project. En dat ziet u terug in de kwaliteit, de verkoop- of verhuurbaarheid en vaak ook in de prijs. Daarnaast werken wij graag en goed samen met gemeenten, corporaties en/of beleggers. We streven altijd naar de optimale balans tussen de aanwezige ambities, de mogelijkheden van de locatie en de behoeften van toekomstige bewoners of gebruikers. En natuurlijk betrekken wij omwonenden en andere betrokkenen. Zo gaan we tijdens informatiebijeenkomsten met de toekomstige bewoners in gesprek over hun wensen en ideeën. 

Niet omdat het moet, maar omdat samenwerken in onze natuur zit. Met elkaar realiseren we betere projecten.

Investeren in een prettige (woon)omgeving

Bij Gebroeders Blokland zijn we sterk in structureren, organiseren en bekijken we de locatie altijd vanuit de beleving van de (ver)koper. Dat geldt voor de ontwikkeling van woningen en appartementen, maar zeker ook voor zorg, recreatie en sportaccommodaties. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede expertise weten wij precies wat er nodig is om projecten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en die een uitstekende investering zijn voor onze klanten en hun klanten.

Bekijk onze projecten


Ontmoet het team

Alle medewerkers
Arie Brouwer Conceptontwikkelaar
Kristina van Gogh Junior Projectontwikkelaar
Wim de Jong Projectontwikkelaar
Michiel van Lotringen Projectontwikkelaar

Gerelateerd nieuws

Alle nieuwsberichten

12-07-2024

De bouw van nieuwbouwproject "In de Buurt fase 1" is begonnen!

Met de start van de bouw van de eerste fase van het nieuwbouwproject “In de Buurt” wordt er weer een mooi nieuw deel toegevoegd aan de Broekgraaf in Leerdam. Op vrijdag 5 juli is de bouw van de eerste fase ingeluid met een officiële handeling door wethouder Joop van Montfoort van de gemeente Vijfheerenlanden en de kopers van bouwnummer 52.

12-06-2024

Succes Dag van de Bouw bij De IJzergieterij

Afgelopen 8 juni stond volledig in het teken van de bouw tijdens de jaarlijkse Dag van de Bouw, een landelijk initiatief van Bouwend Nederland. Dit jaar werd het evenement voor de 17e keer gehouden. Bij De IJzergieterij hebben we onze hekken geopend voor alle belangstellenden, en het evenement was een groot succes. Van jong tot oud, iedereen genoot volop langs de Merwede.

07-06-2024

Wethouder Arjan Meerkerk legt de eerste steen bij de laatste fase van De IJzergieterij!

Op dinsdag 4 juni is door wethouder Arjan Meerkerk op de bouwplaats van De IJzergieterij de eerste steen gelegd bij één van de woningen van lus 3. Toekomstige bewoners en genodigden vierden dit moment met speeches, een toostmoment en een borrel op de bouwplaats.