Gebroeders Blokland

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij en rondom Gebroeders Blokland.

12-07-2024

De bouw van nieuwbouwproject "In de Buurt fase 1" is begonnen!

Met de start van de bouw van de eerste fase van het nieuwbouwproject “In de Buurt” wordt er weer een mooi nieuw deel toegevoegd aan de Broekgraaf in Leerdam. Op vrijdag 5 juli is de bouw van de eerste fase ingeluid met een officiële handeling door wethouder Joop van Montfoort van de gemeente Vijfheerenlanden en de kopers van bouwnummer 52.

05-07-2024

Dakspecialist Dapan wint 1e plaats vanuit de projectevaluatie

Dakspecialist Dapan heeft de 1e plaats behaald voor hun uitstekende prestaties in het project 'De Kade lus 3 & 4' in Maassluis. Het dakwerk werd geprezen om zijn mooie afwerking en fijne samenwerking. Deze prestatie benadrukt de kwaliteit en vakmanschap van Dapan.

12-06-2024

Succes Dag van de Bouw bij De IJzergieterij

Afgelopen 8 juni stond volledig in het teken van de bouw tijdens de jaarlijkse Dag van de Bouw, een landelijk initiatief van Bouwend Nederland. Dit jaar werd het evenement voor de 17e keer gehouden. Bij De IJzergieterij hebben we onze hekken geopend voor alle belangstellenden, en het evenement was een groot succes. Van jong tot oud, iedereen genoot volop langs de Merwede.

07-06-2024

Wethouder Arjan Meerkerk legt de eerste steen bij de laatste fase van De IJzergieterij!

Op dinsdag 4 juni is door wethouder Arjan Meerkerk op de bouwplaats van De IJzergieterij de eerste steen gelegd bij één van de woningen van lus 3. Toekomstige bewoners en genodigden vierden dit moment met speeches, een toostmoment en een borrel op de bouwplaats.

27-05-2024

Gebroeders Blokland opent bouwplaats De IJzergieterij voor publiek tijdens de Dag van de Bouw

Op zaterdag 8 juni aanstaande nodigt Gebroeders Blokland iedereen uit om een kijkje achter de bouwdoeken te nemen bij DE IJZERGIETERIJ, gelegen aan de Rivierdijk 760 in Hardinxveld-Giessendam.

24-05-2024

De verkoop van Het Houthof in Streefkerk is gestart!

Op donderdag 16 mei is de verkoop van 9 appartementen, 2 penthouses en 4 dijkwoningen van nieuwbouwproject Het Houthof in Streefkerk van start gegaan.

16-05-2024

Hoogste punt bereikt bij De Kade lus 5 in Maassluis!

Op donderdag 16 mei is er een belangrijke mijlpaal bereikt bij de 25 woningen De Kade lus 5 in Maassluis, het hoogste punt. Dit moment is gevierd met een overheerlijke patatpret voor iedereen die aan dit project werkt.

12-05-2024

Officiële oplevering Prinsenpark aan de VVE gevierd!

Op woensdag 8 mei hebben we samen met de kopers, het projectteam en de VVE een feestelijke mijlpaal bereikt: de officiële oplevering aan de VVE van Prinsenpark in Rotterdam!

02-05-2024

Overeenkomst getekend voor de realisatie van 16 woningen in Hendrik-Ido-Ambacht

Op maandag 29 april hebben René Biesheuvel van Gebroeders Blokland en Marielle Van Vliet-van Wingerden van Stemargroep de overeenkomst getekend voor de realisatie van 16 gloednieuwe woningen in Hendrik-Ido-Ambacht, onder de projectnaam 'Land van Ooft'.

19-04-2024

1e plaats voor BMN Tegelwerken vanuit de projectevaluatie

Dinsdag 16 april jl. hebben we Frank van der Pluijm en Kees Broos in het zonnetje gezet met een heerlijke taart, versierd met een afbeelding van het project 'De Burgemeester' in Sliedrecht.

18-04-2024

Blij met iedereendag bij Gebroeders Blokland

Vandaag vieren we niet alleen Secretaresse dag, maar staan we stil bij álle geweldige medewerkers die elke dag het verschil maken bij Gebroeders Blokland!

18-04-2024

Gebroeders Blokland verkent samen met de Hervormde Gemeente een mogelijke ontwikkeling

Gebroeders Blokland verkent samen met de Hervormde Gemeente de mogelijke ontwikkeling van een nieuw kerkelijk centrum in Hardinxveld-Giessendam