Gebroeders Blokland

Verkopen

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een bijzonder moment in een mensenleven. Bij Gebroeders Blokland streven we ernaar om dit proces zo naadloos mogelijk te laten verlopen. Onze combinatie van ontwikkeling en bouw stelt ons in staat om het hele traject beter af te stemmen op de wensen en behoeften van onze kopers. We maken er een fantastische beleving van.

De klant centraal

Gebroeders Blokland zet in de ontwikkeling en bouw van woningen de behoeften van toekomstige bewoners centraal, zelfs als we nog niet weten wie dat zijn. Door goed te luisteren ontwikkelen en bouwen we namelijk wat (toekomstige) kopers écht willen. We doen uitgebreid onderzoek, organiseren inspraak- en informatieavonden en zijn duidelijk in wat we bieden. We helpen kopers met de vele keuzes die gedurende het proces op hen afkomen. Met onze vertrouwde partners bedienen en informeren we hen optimaal, zodat zij de best mogelijke beslissingen kunnen nemen in het creëren van hun droomhuis. Zo komen we tot een product op maat, een effectief ingericht bouwproces en duidelijkheid en rust voor de kopers.

De juiste kopers vinden

Gebroeders Blokland ontwikkelt met name in een straal van 75 km rondom onze vestigingsplaats Hardinxveld-Giessendam, de regio waar we zelf wonen en werken. De projecten die wij ontwikkelen zijn dan ook altijd gebaseerd op grondige kennis van de behoefte in de regio en gerealiseerde projecten. Zo komen we tot een optimaal passend plan en – met onze verkooppartners – tot de voor de verschillende kopers passende verkoopprijzen. Samen met onze communicatiepartners zorgen we voor een pakkende naam, logo, website en opvallende en aantrekkelijke communicatie rondom het project. Zo weten wij altijd de juiste kopers voor onze projecten te vinden, die wij vervolgens optimaal bedienen. 

Kopers ondersteunen van a tot z

Vanaf het prille begin van de projectontwikkeling tot en met de oplevering zijn we betrokken. Dat stelt ons in staat kopers passende service te bieden. En dat doen we dan ook. Kopers kunnen virtueel hun woning en tuin zien én aanpassen in onze online woningconfigurator. In ons unieke inspiratiecentrum in Hardinxveld-Giessendam kunnen zij ervaren hoe kleuren en materialen er in het echt uit komen te zien. Ook is er ruimte voor een gesprek met de klantadviseur om te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Die persoonlijke aandacht maakt van het kopen van een woning van Gebroeders Blokland een bijzondere beleving. En ook daarna blijven we service bieden – in een eigen App vinden kopers alle details en garantiebewijzen van hun nieuwe woning.

Ontmoet het team

Alle medewerkers
Janet Loeve Marketing & Communicatie Coördinator
Martijn Donk Klantadviseur
Sander Molleman Klantadviseur
Madelon Oome - de Koning Klantadviseur

Bij Gebroeders Blokland weten zowel de makelaar als de koper waar je aan toe bent: duidelijke communicatie, processen goed op orde en korte lijntjes! Je merkt dat ze kwaliteit hoog in het vaandel hebben.

Makelaar Eline van Vliet, Alblasserwaard Makelaars


12-07-2024

De bouw van nieuwbouwproject "In de Buurt fase 1" is begonnen!

Met de start van de bouw van de eerste fase van het nieuwbouwproject “In de Buurt” wordt er weer een mooi nieuw deel toegevoegd aan de Broekgraaf in Leerdam. Op vrijdag 5 juli is de bouw van de eerste fase ingeluid met een officiële handeling door wethouder Joop van Montfoort van de gemeente Vijfheerenlanden en de kopers van bouwnummer 52.

05-07-2024

Dakspecialist Dapan wint 1e plaats vanuit de projectevaluatie

Dakspecialist Dapan heeft de 1e plaats behaald voor hun uitstekende prestaties in het project 'De Kade lus 3 & 4' in Maassluis. Het dakwerk werd geprezen om zijn mooie afwerking en fijne samenwerking. Deze prestatie benadrukt de kwaliteit en vakmanschap van Dapan.

12-06-2024

Succes Dag van de Bouw bij De IJzergieterij

Afgelopen 8 juni stond volledig in het teken van de bouw tijdens de jaarlijkse Dag van de Bouw, een landelijk initiatief van Bouwend Nederland. Dit jaar werd het evenement voor de 17e keer gehouden. Bij De IJzergieterij hebben we onze hekken geopend voor alle belangstellenden, en het evenement was een groot succes. Van jong tot oud, iedereen genoot volop langs de Merwede.