Gebroeders Blokland

Prinsenpark

Een iconisch en stijlvol appartementengebouw met 82 luxe suites en penthouses en onderliggende privé parkeergarage midden in het gelijknamige Prinsenpark in Rotterdam

Toegepaste expertises Ontwikkelen, Verkopen, Bouwen
Locatie Rotterdam

Heerlijk wonen in Stadspark Prinsenpark!

Midden in het grootste park van de chique Rotterdamse wijk Prinsenland, hebben we een iconisch en stijlvol appartementengebouw met 82 luxe suites en penthouses en onderliggende privé parkeergarage gerealiseerd. De woningen in Prinsenpark hebben een vloeroppervlak van 54 tot 208 m2 en zijn allen een toonbeeld van modern comfort. Wonen en genieten met het park aan uw voeten.

Plaats

Rotterdam

Aantal woningen

82 appartementen

Woningtypes

Penthouses en Suites

Projectnaam

Prinsenpark

Ontwikkelaar

Gebroeders Blokland

Aannemer

Gebroeders Blokland

Architect

Klunder Architecten

Bouwsysteem

Betoncasco

Energieinstallatie

EQW systeem drycooler

Energie

EPC 0,4

Van alle gemakken voorzien

In Prinsenpark halen we wat buiten is, naar binnen. Immers is Prinsenpark niet alleen wonen, maar ook beleven, sporten, relaxen, winkelen, genieten en onbezorgd leven! In Prinsenpark zijn alle lusten van de stad, maar niet de lasten! Geniet van alle groen, luxe voorzieningen en rust, met de binnenstad van Rotterdam binnen handbereik.

Parkeren

Op de begane grond bevindt zich de overdekte parkeergarage met 127 parkeerplaatsen en 12 flexplekken voor elektrische voertuigen, die u bereikt via de entree aan de Nancy Zeelenbergsingel. Per appartement is er minimaal één privé- parkeerplaats beschikbaar, sommige appartementen worden opgeleverd inclusief twee parkeerplaatsen. Tevens heeft elk appartement twee stallingsplaatsen voor de fiets toegewezen.

Start bouw event


Donderdag 31 maart 2022 hebben we samen met de kopers en genodigden de start van de bouw van Prinsenpark officieel ingeluid op de bouwplaats. Ondanks de grote verandering in het weer met zelfs sneeuw in de voorspelling werd iedereen op de bouwlocatie met een glimlach van de hostess hartelijk ontvangen. In de grote tent die speciaal voor deze gelegenheid was opgebouwd kon er onder het genot van een warm drankje en wat lekkers alvast kennis gemaakt worden met de toekomstige buren. Na de toespraken van zowel wethouder Bas Kurvers van de gemeente Rotterdam als directeur René Sleeuwenhoek van Gebroeders Blokland was het moment daar om de bouw officieel in te luiden. Een drietal symbolische palen werden met een grote hamer de grond in geslagen door Bas Kurvers, René Sleeuwenhoek en een van de kopers van Prinsenpark. Met dit officiële moment hief het aanwezige gezelschap het glas voor een toast op de start van de bouw.

Het gehele project is opgeleverd

Op 8 mei 2024 is het gebouw aan de VVE opgeleverd. Dit hebben we in samen met de kopers gevierd waarna ook de appartementen de opvolgende weken aan de kopers zijn opgeleverd.