Gebroeders Blokland

Het Houthof

Een kleinschalig nieuwbouwproject met 9 appartementen, 2 penthouses en 4 ruime dijkwoningen. Het Houthof is een eerbetoon aan de timmerfabriek die hier ooit stond.
De verkoop is gestart!

Toegepaste expertises Ontwikkelen, Verkopen
Locatie Streefkerk
Project website Bezoek de live site

Thuiskomen in Streefkerk

In het knusse dorpscentrum van Streefkerk komen 9 heerlijke appartementen, 2 penthouses en 4 ruime dijkwoningen. Hier is het fijn wonen voor jong en oud!
Het Houthof is een eerbetoon aan de timmerfabriek die hier ooit stond. De appartementen en dijkwoningen van Het Houthof krijgen een uitstraling die past bij deze historie: niet te stads, maar wel helemaal van nu en met hier en daar een houten detail.

Dijkwoningen

Het wonen in een dijkwoning is een bijzondere ervaring. Veel gezinnen zijn gecharmeerd van de verrassende indeling en de vele mogelijkheden die zo’n woning met zich meebrengt. Aan bestaande dijkhuizen moet vaak nog veel gebeuren. De dijkwoningen van Het Houthof zijn helemaal van nu. Alles nieuw, goed gebouwd en energiezuinig.

Met de entree op dijkniveau, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een tuin op het zuiden zijn deze woningen ideaal voor gezinnen met kinderen. Ze hebben bovendien een grote zolder én een heerlijk souterrain voor avonden met vrienden, grenzend aan de tuin.

Appartementen

De appartementen zijn gesitueerd op de eerste drie woonlagen en krijgen een oppervlakte van 78 m² tot 84 m². Ze zijn helemaal van nu: goed gebouwd, behaaglijk, energiezuinig en bovendien behoorlijk levensloopgeschikt. In het gebouw komt een lift en elk appartement heeft een balkon en een externe berging.

Alle appartementen hebben een eigen praktische indeling, veel lichtinval, een ruime badkamer en een separaat toilet.

De twee penthouses op de bovenste woonlaag van het complexe zijn 2 ruime appartementen, van 98 en 106 m2 met een extra royale buitenruimte op het zuidoosten / zuidwesten.

Projectnaam

Het Houthof

Plaats

Streefkerk

Aantal woningen

11 appartementen en 4 dijkwoningen

Woningtypes

penthouses, appartementen en dijkwoningen

Ontwikkelaar

Gebroeders Blokland

Aannemer

Den Dunnen Ontwikkeling & Bouw

Architect

Quadrant Architecten

Energie installatie

Lucht/water warmtepomp inclusief koelingsmodule.