Gebroeders Blokland

Wethouder Arjan Meerkerk legt de eerste steen bij de laatste fase van De IJzergieterij!

Gepubliceerd
Tags
  • Festiviteiten
  • Bouwen

Wethouder Arjan Meerkerk legt de eerste steen bij de laatste fase van De IJzergieterij!

Op dinsdag 04 juni is door wethouder Arjan Meerkerk op de bouwplaats van De IJzergieterij de eerste steen gelegd bij één van de woningen van lus 3. In maart is de bouw gestart van de 3e en laatste lus van dit indrukkende nieuwbouwproject.

Het merendeel van de toekomstige bewoners verzamelde samen met enkele andere genodigden op de bouwplaats voor dit officiële moment. Na de speeches van projectontwikkelaar Wim de Jong, wethouder Arjan Meerkerk en directeur René Biesheuvel was het tijd voor deze symbolische handeling. Na wethouder Meerkerk mocht ook de heer van Antwerpen als toekomstige bewoner van deze woning een steen leggen.

Uit alle speeches klonk enorm veel trots op dit indrukwekkende project dat nu steeds zichtbaarder begint te worden. Ook werd de fijne samenwerking tussen de gemeente en Gebroeders Blokland meermaals benadrukt.

In de tent die tijdelijk op de bouwplaats was verschenen konden de kopers na afloop tijdens een gezellige borrel alvast kennismaken met de toekomstige buren.

Naar verwachting worden de laatste woningen van De IJzergieterij opgeleverd in het voorjaar van 2025. Er zijn op dit moment nog 4 woningen te koop, inschrijven voor één van deze woningen kan op www.deijzergieterij.nl. Aanstaande zaterdag, 8 juni, is de bouwplaats ook open voor bezoekers tijdens de Dag van de Bouw, van 10.00 tot 14.00 uur.