Gebroeders Blokland

Succes Dag van de Bouw bij De IJzergieterij

Gepubliceerd
Tags
  • Festiviteiten
  • Bouwen

Succesvolle Dag van de Bouw bij De IJzergieterij

Afgelopen 8 juni stond volledig in het teken van de bouw tijdens de jaarlijkse Dag van de Bouw, een landelijk initiatief van Bouwend Nederland. Dit jaar werd het evenement voor de 17e keer gehouden. Bij De IJzergieterij hebben we onze hekken geopend voor alle belangstellenden, en het evenement was een groot succes. Van jong tot oud, iedereen genoot volop langs de Merwede.

Het evenement bood een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Bezoekers konden genieten van heerlijke koffie en kregen de gelegenheid om twee van onze appartementen te bezichtigen. Deze appartementen boden een prachtig uitzicht over het gehele project, inclusief het fraaie metselwerk en de omliggende natuur.

Voor de jongere bezoekers was er een scala aan activiteiten georganiseerd. Bij JECON konden ze torens bouwen met spaghetti en marshmallows, bij Bouwmensen maakten ze gereedschapskistjes, en bij Van Oers konden ze metselen. Velegro bood kinderen de kans om hun eigen lampje te maken. Vanuit Gebroeders Blokland hadden we een kleurwedstrijd, waarbij kinderen hun kleurplaat deze week nog kunnen inleveren, en ze konden hun eigen huis bouwen. En voor de lekkere trek was er een puntzak friet beschikbaar.

Het doel van deze dag was niet alleen om onze bouwplaats te laten zien, maar ook om bij jongeren interesse voor de bouwsector te wekken. We hopen dat we met deze dag wat zaadjes hebben geplant die later zullen uitgroeien tot een passie voor de bouw.

Bij Gebroeders Blokland staat samenwerken centraal, en dit was op deze dag duidelijk zichtbaar. Relaties, collega’s, kopers, familie en omwonenden kwamen samen om te genieten van de bouwplaats van dit uitzonderlijke project. Deze interactie en samenwerking vormen de kern van ons succes en we zijn trots op de betrokkenheid van iedereen die aanwezig was.

Wij willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze fantastische dag en kijken uit naar toekomstige evenementen waarbij we wederom onze passie voor de bouw kunnen delen met het publiek.